Multiservis Center H.D, ofron vende pune ne pozicionin Teknik/e te proceseve te teknologjise se informacionit dhe komunikimit,
aktivitet qe konsiston ne help-desk, back office dhe mirembajtjen e rrjeteve te internetit per Italine.

Kriteret qe kerkohen:

- Arsimi i larte.
- Njohuri te mira te gjuhes italiane.
- Te gatshem per punuar me kohe te plote.
- Me ose pa eksperience pune.
- Mosha deri ne 32 vjec.

Ofrohet :

-Kontrate pune ne perputhje me Kodin e punes.
-Trajnime.
-Mundesi dhe rritje profesionale ne fushen e Telekomunikacionit.
-Ambient pozitiv dhe dinamik.


Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e emailit: segretaria@multiserviscenter.al , multiserviscenterhd1@gmail.com
Per me teper informacion kontaktoni ne numrin e telefonit :+355 69 9422794