Multiservis Center H.D, ofron vende pune ne pozicionin Teknik/e te proceseve te teknologjise se informacionit dhe komunikimit,
aktivitet qe konsiston ne help-desk, back office dhe mirembajtjen e rrjeteve te internetit per Italine.

Kriteret qe kerkohen:

- Diplome universitare. Prioritet u jepet kandidateve qe kane studiuar per deget informatike/inxhinierike si: telekomunikacion, elektronike, elektrike, fizike, matematik etj.
- Njohje e mire e gjuhes italiane.
- I disponueshem per te punuar me kohe te plote.
- Mosha deri ne 32 vjec.

Ofrohet :

-Kontrate e rregullt pune.
-Trajnime.
-Mundesi dhe rritje profesionale ne fushen e Telekomunikacionit.
-Ambient pozitiv dhe dinamik.


Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e emailit: segretaria@multiserviscenter.al , multiserviscenterhd1@gmail.com