PERSHKRIMI I POZICIONIT TE PUNES:

Inxhinier Topograf PER INFRASTUKTURE


DETYRAT KRYESORE:

Qėllimi i pėrgjithshėm i kėtij pozicioni ėshtė realizimi i detyrave per zbatimin e rilevimeve topografike speciale qe kerkojne mjete dhe organizim te vecante,
punime topogjeodezike ne objekte inxhinierike, punime speciale gjeodezike; rrjeta mbeshtetese dhe qendrueshmeri terrenesh, si dhe perpunime volumesh.


KRITERET KRYESORE

Edukimi/ Kualifikimi Inxhineri Ndertimi: Gjeodezi
Njohuri kompjuterike Te njohe dhe te punoje programet Gjeodezike,AutoCad, Microsoft Office
Eksperienca e kerkuar Mbi 10 vjet nė fushėn e topografise, Krahasim perpunim volumesh Preferohet: Experience ne: perdorimin e Instrumentit Top Con (Trimble, Laika, etj.), Zbatimin e rrugeve, Rilevim, Projektim
Gjuhe te huaja Te zoteroje gjuhen angleze
Aftesi te tjera Te zoteroje patente klasi BTe interesuarit te dergojne CV ne adresen e mailit bstarova@salillari.al

Cel. : 0682055689