PERSHKRIMI I POZICIONIT TE PUNES:

Inxhinier Topograf PER ZYRE


KRITERET KRYESORE

Edukimi/ Kualifikimi Inxhineri Ndertimi: Gjeodezi
Njohuri kompjuterike Te njohe dhe te punoje programet Gjeodezike,AutoCad, Microsoft Office
Eksperienca e kerkuar Mbi 5 vjet nė fushėn e topografise, Krahasim perpunim volumesh Preferohet: Experience ne: perdorimin e Instrumentit Top Con (Trimble, Laika, etj.), Zbatimin e rrugeve, Rilevim, Projektim
Gjuhe te huaja Te zoteroje gjuhen angleze
Aftesi te tjera Te zoteroje patente klasi BTe interesuarit te dergojne CV ne adresen e mailit hr@salillari.al

Cel. : 0682055689