Punishtja e kafes TRADITA" kerkon nje punetore ose punetore per paketim kafe turke, mosha rrethe te 40-45 vjece,
Te interesuarat mund te na nisin CV ne add e e-mail: (mundesishte nga zonat e astirit dhe kombinatit)

E-mail: info@kafetradita.al cel 0676080457