Bejme kolaudim, supervizim, mbikqyrje te objekteve te ndryshme. Projekte dhe shtesa te objekteve civile dhe industriale. Disponojme nje numer te madh licencash, dhe punojme me cmime konkuruese ne treg. Sherbimi ofrohet edhe me fatura TVSH.

Cel: +355 69 21 75 649
E-mail: saracielvis@gmail.com