KOMPANIA "BLG BUSINESS POINT" ASTIRE TIRANE .

OFRON PER KLIENTIN SHQIPETAR SHERBIME TE NDRYSHME :

1.SHERBIME MATCHING PER BIZNES TE VOGEL DHE TE MESEM.

2.AGJENSI PUNESIMI MBRENDA DHE JASHTE VENDIT.

3.SHERBIME FINANCIARE

4.NDERMJETESIM FINANCIAR

5.SHERBIME IMOBILARE.

NESE JENI TE INTERESUAR PER SHERBIMET TONA DHE DESHIRONI TE LINI TAKIMIN TUAJ PRANE ZYRAVE TONA MUND TE NA SHKRUANI NE ADD email. verjanagega@hotmail.com ose na kontaktoni ne nr e cel 0686157045Cel. : 0686157045