Jam i interesuar per nje vend pune si shofer me orar te plote.
Kerkoj dhe ofroj korrektesi, seriozitet dhe ndershmeri ne pune.
Kam ngare disa lloje makinash ndere to edhe fuoristrada.
Kam patente klasi B. Ju faleminderit.

Cel. : 0666213072