Jam i interesuar per nje vend pune ne kuzhine me orar te plote. I gatshem per pune edhe ne familje. Jam i komunikueshem dhe i kujdesshem ne pune. Pres vetem telefonata nga persona dhe biznese serioze. ju faleminderit.

Cel. : 0666213072