Kerkoj nje vend te punoj si shofer ose Manovrator.
Drejtoj mjetetet nga vetura deri ne kamiona 4 akse, zoteroj patenten B dhe C plus CAP.
plus patent manovratori,
punoj ne grup kam kumunikum dhe experienc ne kto profili.
Mosha 29 vjec

Adresa Tirane
Emial. Ilirgjoka0@gamil.com

Cel. : 0695170704