Jap me qera Licensen si ekspert Mjedis.
Eksperience ne fushen e Menaxhimit te Mbetjeve dhe te VNM, VSM, Leje Mjedisi etj.
Per te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne nr e tel 0698890479 ose ne emailin ekspert.mjedisi@gmail.com.

Cel. : 0698890479