Te dashur prinder dhe nxenes!
Ofroj kurse matematike dhe fizike individuale ose ne grup, me orare variabel, paradite/pasdite per nxenes nga klasa e 1-re deri ne klasen e 9-te.
Ju siguroj per rezultate te larta pasi jo pak here nxenesit e mi kane fituar olimpiadat ne shkalle rrethi.
Per c’do informacion ju mund te me kontaktoni ne adresen : albyromalby@gmail.com
ose ne nr e tel : 069/7302785 .
Kurset zhvillohen ne Pallatin Big Market, Yzberisht.