UnitCenter shpk kompani e konsoliduar prej vitesh ne fushen e Telemarketing-ut,numeron mbi 300 punonjes, me turne pune FT dhe PT. Kerkon te punesoje KONSULENTE TELEFONIKE per gjuhen Spanjolle.


Ofrohet :
- Pagesa konkurruese
;
- Bonuse ditore,javore dhe mujore nder me te lartat ne treg;
- Kushte pune ideale;
- Kontrate pune ne perputhje me ligjin Shqiptar;
- Orar pune Full-Time;
- Mundesi rritjeje profesionale ne cdo drejtim te deshiruar;
- Promovim per me te miret me udhetime jashte Shqiperise;
- Sherbim mjekesor falas;
- Trajnime periodike.

Kerkohet eksperience e meparshme ne shitje outbound.

Nxito ti bashkohesh skuadres UNIT!
Te interesuarit te na dergojne CV-ne tek adresa : info@unitcentershpk.com
ose te na shkruajne ne inbox.


Cel. : +355 69 23 80 085

Vetem personat e perzgjedhur do kontaktohen.