Shoqata artistike kulturore kerkon te punesoje me kontrata sezonale me rastin e hapjes se nje arene kulturore jashte vendit
vajza imazh,balerina,kengetare dhe prezantuese
Kriteret: te jene te paraqitshme,
te komunikueshme
pa angazhime
Pagesa super e kenaqshme 1200 euro/muaj +akomodim dhe shpenzime te tjera te paguara

Nr kontakti:0692734393