Shoqata artistike ne bashkepunim me muzik live Tetove Maqedoni kerkon te punesoje me Vize pune,Kontrate pune,sigurime.[FONT=Calibri]FONT]
vajza imazh,balerina,valltare dhe kengetare me dhe pa eksperienc pune
Kriteret: te jene te paraqitshme,
te komunikueshme
pa angazhime
Pagesa e kenaqshme 1200 euro/muaj +bakshishe+akomodim dhe shpenzime te tjera te paguara

Nr kontakti:0692046600