Online Marketing Connections,shpall pozicione te lira per Agjente ne gjuhen Italiane


Cfare kerkohen :
- Italishtja mbi nivelin mesatar
-
Eksperience ne Call Center
- Disponibilitet FullTime
- Perkushtim ne pune
- Aftesi te mira komunikimi


Cfare ofrohen :

- Pagesa nder me te lartat ne treg
- Ambjente komode
- Bonuse motivuese ditore,javore dhe mujore

- Kontrate sipas Ligjeve Shqiptare te punesimit
- Vleresim ne baze te performances

Te interesuarit te kontaktojne (dergojne CV) ne adresen e poshteshenuar:
Email :onlinemarketingconnections@gmail.com
Cel. : +355 69 77 94 147

Adresa:
Poshte kryqezimit 21 Dhjetori, Tregu 100 Vitrinat, tek Poligoni ne katin e 2-te.