​Nuk dini se ku duhet te drejtoheni? Provoni Online Marketing Connections

Ofrojme mundesi punesimi operator/e per te gjithe personat qe kane njohuri te gjuhes Italiane


Ajo qe ne po ju ofrojme;


• Punesim te perhershem
• Pagese duke filluar nga 250 leke oren
• Mundesi rritje profesionalisht
• Ambient dinamik, motivues dhe aktiv
• Bonuse motivuese ditore 10$ - 100$, javore dhe mujore duke shperblyer
aftesine tuaj
• Orari Full Time ose Part Time nga e hena - te premte,fundjava pushim

Nese keni:

• Motivim dhe Perkushtim ne pune
• Aftesi te mira komunikimi ne italisht
• Ambicie dhe vendosmeri
• Aftesi per zgjidhjen e problemeve


Te interesuarit te kontaktojne (dergojne CV) ne adresen e poshteshenuar:

Email: onlinemarketingconnections@gmail.com
Cel: +355 69 77 94 147

Adresa:
Poshte kryqezimit 21 Dhjetori, Tregu 100 Vitrinat, tek Poligoni ne katin e 2-te.