KERKOJ BASHKPUNIM NE FUSHEN E PARUKERISE
PERSONA QE KANE EXPERRIENCE TE TALENTUAR
PER PARUKERI DHE PSE JO DHE NE SHERBIME
TE TJERA "PRAKTIKE"
AMBJENTI ESHTE NE FUKSIONE PREJ SHUME VITESH
ME CMIME DHE KLIENTE TE VECANTE
KUSHDO QE KA DESHIREN TE NJOFTOJE
GJITHASHTU CDOKUSH NGA TE INTERESUARIT
TE AFROJE DHE KLIENTET E TIJ TE SAJ...!

Cel. : 0693745720