REPEAT FITNESS CLUB kerkon

Manaxhere e shitjeve/RECEPSION

Pergjegjese per shitjen e abonimeve ne palester
Demostron palestren dhe finalozon shitjen
Mban rekordet per klientet
Ruan maredheniet afatgjata me klientet

Mund te aplikoni tek burimenjerezore@repeat.al
www.repeat.al
Mob; 044500333