Pershendetje,

Shitet nje firme transporti nderkombetar mallrash me seli ne Tirane...

Ka mbi 7 vite ne tregun shqiptar,leje transporti,license te rregullt..

Operon ne te gjithe Ballkanin dhe Europen..

Zyra ne Tirane,staf i specializuar..


Cmimi 45.000 Euro
Tel: 0695673259