Pershendetje,

Shitet nje firme transporti nderkombetar mallrash me seli ne Tirane...

Ka mbi 7 vite ne tregun shqiptar,leje transporti,license te rregullt..

Kompania ka kamiona+trajler ne dispozion.

Operon ne Ballkan dhe Europe..

Zyra ne Tirane,parkun ne autostraden Tirane-Durres.

Kontakt me te hollesishem:

eurotransportalbania@gmail.com


Flm!