Kerkohet specialist Bojaxhi me eksperience pune.
Kushte te favorshme pune dhe ambjent bashkepunues.
Servisi ndodhet ne zonen prane pallatit te brigadave ne afersi te rruges kryesore.
Kerkohet njeri korrekt dhe profesional.

Cel. : +355682373028