Ofrojme kurse MATEMATIKE per ciklin 9-vjecar dhe te mesem:

-Kls I-IX 3000 leke/muaj

-Kls X-XII 4000 leke/muaj

Cel. : 0683284214

email: necaj42@gmail.com

Facebook : Qendra e kurseve "Horizonti"