Jam nje zonje 50 vjec, muslimane e mbuluar me shami dhe kam nevoje te punoj si dado femijesh, te kujdesem per ta ose ne shtepine time ose tuajen, ndihmoj dhe ne pastrim e gatim.


Cel. : 0672287733