OFROJME KURSE MATEMATIKE PER CIKLIN 9-VJECAR DHE TE MESEM
KLS I-IX 3000 LEKE/MUAJ
KLS X-XII 4000 LEKE/MUAJ
ADRESA:RR."BILL KLINTON" MBI QENDREN KRISTAL,KOMUNA PARISIT

Cel. : 0683284214
Email necaj42@gmail.com