Carina Fashion Shop, eshte dyqani me i ri qe pritet te hap dyert e tij ne nje nga qendrat tregtare me te medha ne Tirane ,@toptanicenter , dhe kerkon per stafin e saj , kandidatet e listuar meposhte :

1 - Shites/e , vende te lira 4 .

2 - Assistant Manager - vende te lira 2 .


Pagat minimale duke filluar nga 380 Euro.

Kontratat sipas Kodit te Punes te kushtetutes se Republikes se Shqiperise.

Dergoni cv-te tuaja ne carinafashionshop@gmail.com . Mirepresim aplikimet tuaja.

Ju faleminderit.

Carina Fashion Shop.