Qendra Horizonti ofron:
*Kurse MATEMATIKE per ciklin 9-vjecar dhe te mesem.

*Kurse te gjuheve te huaja Anglisht , Gjermanisht , Italisht , frengjisht.

*Kurse te Gjuhes shqipe.

*Pergatitje mesimore per ciklin e ulet

Kurset zhvillohen ne grup dhe individual

Rregjistrimet kane filluar ju mirepresim!

Adresa:Rr.BILL KLINTON mbi qendren Kristal,Komuna e Parisit

Cel. : 0683284214