Me kliente te rregullt, ambjent i brendshem dhe i jashtem. Cmimi 800.000 Leke i diskutueshem, London Bar, rruga petro nini luarasi , mbas tregut elektrik perballe muzeut te shkencave te natyres

Cel. : 0697550020