Fabrika jone eshte e vendosur ne autostaden Tirane - Lushnje, prodhojme shtylla centrifugale betoni te madhesive te ndryshme per linjat elektrike , kabllore.
Shtyllat centrifugale jane te certifikuara sipas standardeve dhe prodhohen me makineri te teknologjise bashkekohore.
Per informacione te metejshme kontaktioni ne nr. Cel : 0682591243

Cel. : 0682591243