Njoftim per kurs falas ne Call Center-!


Ju njoftojme se "CLIMB" ju ofron kurs per Call Center falas . Studentet me te mire punesohen direkt nė CLIMB-Call Center.
Kritere kryesore:
Personat duhet te kene njohuri te gjuhes italiane dhe njohuri kompjuterike baze .( jo fillestare).


Trajnimi zgjat gjithsej 10 seanca ne muaj te ndara sipas nevojave tuaja, 3-5 ore ne jave teori dhe praktike per fushaten "Luce -Gas, per te krijuar aftesi te tilla si :


- Si te menaxhosh kundershtimet e klientit gjate telefonates.
- Aspekte verbale dhe paraverbale
- Aspekte interazionali.
- Fazat e nje bashkebisedimi gjate nje telefonate.
- Pengesat gjate komunikimit ne telefon.
- Simulacione biseda telefonike.


Nxitoni te regjistroheni pasi mbarojne regjistrimet per dy grupet e para.


Ju kerkoni pune. Ne ju japim mundesi.


Fb : CLIMB
Instagram: climb_callcenter
Rruga : Tek 9-kateshet, rruga Abdulla Keta, perballe shkolles se muzikes "Servete Maēi"