👉🌸👒DATAT DHE CMIMET PER LLIXHAT E MALIT TE ZI (Igallo|)
11 SHTATOR – 21 SHTATOR 330 eur me terapi / 290 eur pa terapi
21 SHTATOR – 01 TETOR 330 eur me terapi / 290 eur pa terapi
01 TETOR – 11 TETOR 330 eur me terapi / 290 eur pa terapi
11 TETOR – 21 TETOR 330 eur me terapi / 290 eur pa terapi
Ne cmim perfshihet :
- Udhetimi me autobuz komod.
- Akomodimi ne hotel Simo Milosevic 2 * per 10 net.
- Tre vakte ushqim + uji gjate vakteve.
- Tre terapi ne dite ( pishina + 2 elektroterapi) sipas opsionit te
zgjedhur.
Nxitoni te prenotoni!!!