Kerkohet :

-Koordinator Eventi - pozicione te lira : 2 ( dy )

-PR - Pozicione te lira : 4 ( kater )

-Fotografe - Pozicione te lira : 2 ( dy )

-Marketing Relations Assistant : pozicione te lira : 2 ( dy )

-Human Resources Assitant : pozicione te lira : 2 ( dy )


Electrocoolture Events , eshte nje kompani e re ne menaxhimin dhe organizimin e eventeve ne te gjithe Shqiperine.
Kerkon per stafin e saj pozicionet e lartpermendura.Kerkohen kandidate te cilet kane aftesi shume te mira ne menaxhimin e kohes , komunikim dhe aftesi nderpersonale.
Eksperienca nuk eshte kusht i domosdoshem. Kerkohen te aplikojne edhe studente , pasi ne te gjithe pozicionet , ofrohet mundesi e mire e kontrollit te kohes qe e lejojne studentin te koordinoje mire oraret e studimeve me punen.

Paga te shkelqyera , kontrate dhe mundesi rritjeje.

Dergoni CV tuaj ne : electrocooltureevents@gmail.com

Ju mirepresim.

Electrocoolture.