Zoteroj licence profesionale (DAP) si drejtues teknik per veprimtarine e autoriparimit, per pikat a,b,c,ē,d,dh.
Kerkoj bashkepunim serioz me autoservis ne Tirane, si drejtues teknik. Jam inxhinier mekanik I deges transport. Zoteroj edhe licence DAP is drejtues teknik per veprimtarine e tregtimit te pjeseve te kembimit per automjete.
Faleminderit.
0672349147

mund te kontaktoni dhe me viber apo w.appCel. : 0672349147