Lernen Center , me fillimin e vitit te ri shkollor 2017 - 2018 ,
ofron mundesine e punesimit prane qendres se saj te kurseve per gjuhet e huaja ( anglisht , gjermanisht , italisht , frengjisht) ,
si edhe per lendet shkollore ( matematike , fizike dhe letersi ).

Pozicionet e punesimit prane qendres sone :

-Mesuese/Mesues e/i gjuhes Angleze , 4 vende te lira.

-Mesuese/Mesues e/i gjuhes Gjermane , 2 vende te lira.

-Mesuese/Mesues e/i gjuhes Frenge, 2 vende te lira.

-Mesuese/Mesues e/i gjuhes Italiane, 2 vende te lira.

-Mesuese/Mesues e/i lendes se Matematikes , 3 vende te lira.

-Mesuese/Mesues e/i lendes se Letersise, 3 vende te lira.

-Mesuese/Mesues e/i lendes se Fizikes , 2 vende te lira.


Per cdo aplikant te interesuar , i lutemi te aplikoje duke derguar CV e tij / saj via e-mail : lernencenter@gmail.com

Ne ofrojme nje ambjent per te mesuar dhe nje mundesi per tu rritur me shume professionalisht.
Kerkojme individe me edhe pa eksperience.
Ofrojme 1 jave trajnim per cdo aplikant te zgjedhur.


Paga per cdo pozicion fillon nga 350 Euro.

Me shume informacion do ju dergohet ne pergjigje te e-mail-it tuaj.

Ju presim.

Lernen Center .