CallingTirana kerkon operatore ne gjuhen angleze , italiane , spanjolle , franceze dhe gjermane , per fushaten Costumer Service ( Sherbim Klienti).

Vendet e hapura :

- Operatore ne gjuhen angleze : pozicione vakante (15)

- Operatore ne gjuhen italiane : pozicione vakante (30)

- Operatore ne gjuhen gjermane : pozicione vakante (10)

- Operatore ne gjuhen spanjolle : pozicione vakante (10)

- Operatore ne gjuhen franceze : pozicione vakante (12)


Per cdo gjuhe ,paga do paguhet ne ore : 400 LEK / ora (bruto)

Kontrate sipas kodit te punes.

Per te aplikuar dergoni CV me subjekt "Gjuhen ku aplikoni" ne adresen :
callingtirana@gmail.com .

Ju mirepresim.

CallingTirana.