Kerkoj te punesohem ne profilin e sigurise ose si magazinier.
Kam mbaruar Akademine Ushtarake me rezultate te shkelqyera.
Kam punuar ne pozicione te larta pune ne Policine e Shtetit dhe ne Drejtorine e burgjeve.
Gjithashtu kam punuar dhe ne kompani private si menaxher sigurie dhe si magazinier ne kompani private.
Jam njeri korrekt,serioz dhe bashkpunues ne pune.

Cel. : 0693117921