Profesioni: Agjent shitjesh
Firma "Inbes" Tirane kerkon agjente shitjesh (F).
Avantazh te kene patente.Mosha mbi 18 vjec.
Cel. 0682130427

Profesioni: Marangoz
Mobileri Allushi kerkon marangoz.
Te kete eksperience pune si dhe te kete nje ndihmes.
Cel.0682049090 - Tirane

Profesioni: Shitese
Artgres kerkon shitese me eksperience pune.
Tel.04830244 - Tirane

Profesioni: Kamarier/e,
Bar-Kafe"Inter" kerkon kamarier/e me eksperience pune.
Cel.0692067485

Profesioni: Banakier/e
Bar-Kafe "Inter" kerkon banakier/e me eksperience pune.
Cel.0692067485

Profesioni: Edukatore
Kopshti 4 Stinet - Tirane kerkon edukatore, qe te kete arsimin perkates, te kete njohuri te gjuhes angleze dhe pervoje pune disa vjeēare.
Tel.241019 Mob.0692062662

Profesioni: Inxhinier ndertimi
Firme Ndertimi Pallatesh kerkon te punesoje inxhinier ose teknik ndertimi, me eksperience pune ne zbatim.
Objekti ndodhet ne Durres.
Cel.0692258505