Jeni duke krijuar nje biznes?
Nuk keni percaktuar ende adresen e selise ?
Deshironi te organizoni nje takim, konsulte me audience 12-18 persona ?

Ne ju ofrojme :

1. Zyre me qira ne Qender te Tiranes, t'ju sherbeje si adrese e perkohshme ose e perhershme e biznesit, kontakt telefoni, poste elktronike etj.
2. Tavolina te kompletuara si poste pune me kompjuter, internet, salle per zhvillim seminare, trajnime, takime, etj, me te gjitha infrastrukturen optimale, hapesire komode etj.
3. Shėrbimin e formimit te shoqerise tregtare, registrim, ristrukturim, shitje blerje, konsulence tatim taksa etj .
4. Ndarje qiraje me profesioniste te lire, Konsulente te fushave te ndryshme, Ekonomiste, Avokat, Noter, Perkthyes, Inxhinier, Agjente shitje & marketingu, NGO, Vleresues pasurish te luajtshme te paluajtshme, Ndermjetes etj.

Zyra komode me infrastrukturen e duhur.
Vendodhje Ideale ne qender te Tiranes ju ofron akses atraktiv komunikimi me kliente privat dhe publik.
Perfitoni nga bashkepunimi dhe kontaktet me klientet tane si biznese, NGO etj.


Me nje tarife ekonomike shmangni kostot e larta ne hapat e para te biznesit, por jo vetem.

Per me shume kontaktoni:
Rr." Ibrahim Rugova", Nd.26, H.21, Ap.13
( Pallatet Shallvare, hyrja perballe shatėrvanit tė Taivanit)
http://www.openstreetmap.org/note/1230724
Cel: +355692074495
e-mail: info@Adviser.al