Ofrojme:
-Kurse MATEMATIKE per ciklin 9-vjecar dhe te mesem
-Kurse KIMIE,FIZIKE
-Kurse te gjuheve te huaja(Anglisht,italisht,gjermanisht)
-PERGATITJE DITORE per femijet e ciklit te ulet nga klasa I -V
ADRESA:KOMUNA E PARISIT,perballe Kristal center
RR.BILL KLINTON

Cel. : 0683284214