Ofrojme:
-Kurse MATEMATIKE per ciklin 9-vjecar dhe te mesem
-Kurse KIMIE,FIZIKE
-Kurse te gjuheve te huaja(Anglisht,italisht, frengjisht ,gjermanisht)

-PERGATITJE DITORE per femijet e ciklit te ulet nga klasa I -V

ADRESA:KOMUNA E PARISIT (mbi Kristal center)
RR.BILL KLINTON

Cel. : 0683284214