"BOX Industry " kerkon te punesoje nje teknik makinerish pergjegjes per prodhimin dhe menaxhimin e makinerive.
Kandidati per kete pozicion pune duhet te plotesoj kushtet e meposhtme :
Te zoteroj aftesi te mira ne riparimin dhe perdorimin e makinerive industriale.

Adresa: Suk 1, Fier
Rruga dytesore Fier-Berat

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen info@boxindustry,eu
Vetem kandidatet potencial per kete pozicion pune do te njoftohen per interviste.


Cel. : 0675065555