Zhvilloj kurse te gjuhes frenge per te gjitha moshat.

Metodologjia eshte e pershtatur me nivelin e nxenesit, oraret feksibel dhe cmimi i arsyeshem.

Kurset zhvillohen kryesisht ne fundjave dhe mund te behen intesive ose jo sipas kerkesave.

Na kontaktoni
Cel. : 0674442045