MORE INFOAbout
Ne synojme ofrimin e nje hapsire publike online per vizitoret tane ku mund te postojne dhe te kerkojne ate qe ju duhet.

Qellimi jone eshte perhapja e freelancerave si dhe mundesimi i punesimit per studentet te cilet mund te angazhohen me projekte

Impressum
1-Postimin e njoftimeve nga vizitoret tane
2- Njoftimin e Vizitoreve tane nepermjet hapsires qe ne ofrojme pe rnjoftime.

Ju ftojme te kerkoni ate qe ju intereson dhe te gjeni ate cfare ju duhet.

Products
Craiglist
Reklamime Biznesi
Njoftime Pune dhe Sherbime Professionale


Facebook https://www.facebook.com/Blitz-Portal-163139740856139/
Web -- www.blitz-al.com