Shes disa makineri paketimi,
Makineri paketimi orizi 1 kg ,
Makineri doztor per sheqer 1 kg,
Makineri dozator per miell dhe niseshte,
Makineri paketimi sheqeri ekspresi,
Fure per berjen e kolive ,
Komresor ajri qe duhet per kto makineri,
Printer per berjen e datave te skadences ,
Pirun per ngarkim shkarkim,
Gjenerator me nafte ,
Tavoline pune e shum aksesore ndihmes.
shiten per arsye te nderimit te aktivitetit,
kush e shte i interesuar te tel ne 0696911763

Cel. : 0696911763