OKAZION!!

Shitet linje interurbane license+autobuz per qytetet Berat-Elbasan-Berat.Aktualisht jane 4 orare ne license prej mese 9 vitesh.
Biznes perfekt per nje menaxhim familjar me te ardhura te mira.Me xhirot aktuale kthimi i investimit eshte i padiskutueshem ne 18 muaj.
Shitet vetem per arsye transferimi dhe pamundesi ndjekjeje sepse po shperngulemi ne nje qytet tjeter.

Per me shume informacion ne lidhje me xhiron dhe kostot aktuale telefononi ne nr e meposhtem:

Cel vod: 0692210567,
Cel telekom: 0684051206

Cel. : +355692210567