Kliko

 1. Standart Tirane, ofroj Software website e programe 28.000 LEK per bar,restorant, hotel

  <
  Duke ju uruar nje dite te mbare, SOFTEXPRES vjen prane jush me :
  1.PROGRAMIN E SUKSESSHEM: :
  Vetem per 28.000 LEK!
  Program per Menaxhimin e Bar-Restoranteve
  >> lexo me shume... shiko videon...
  2. FAQE INTERNETI ELITARE duke filluar nga 42.000 LEK (>>per detaje kliko ketu)
  Gjithashtu bejme Oferten per produktet tona tradicionale:foto 370801
  MarketExpresdheHotelExpres 42.000 LEK dhe PharmaExpres 35.000 LEK!
  Oferte e Kufizuar
  deri me 31 Dhjetor 2019
  Falas: Lidhja e programit
  me Kasen Fiskale
  Program per Menaxhimin e Njesive Tregtare
  (dyqane, magazina shumice, butique, supermarkete etj)
  >>
  lexo me shume...shiko videon...
  Program per Menaxhimin e Hoteleve (me Kalendar Rezervimesh te inkorporuar)
  >>
  lexo me shume... shiko videon...
  PharmaExpres
  Program per Menaxhimin e Farmacive dhe Depove Farmaceutike(vjen e 3500 artikuj te gatshem + listen e rimbursimit 2019)
  >>lexo me shume... shiko videon...
  Programe te tjere te gatshem:

  OilExpres
  Sistemi i Menaxhimit te Pikave te Karburantit
  (recepsion, bar-restorant, minibar dhome, zyre finance etj)
  >> lexo me shume...

  ExchangeExpres
  Program per Menaxhimin e Agjencive te Kembimeve Valutore
  >> lexo me shume... shiko videon...

  ProExpres
  Program per Menaxhimin e Njesive te Prodhimit
  (shtypshkronja, ndermarrje, fabrika etj)
  >>lexo me shume... shiko videon...

  DentalExpres
  Sistem per menaxhimin e Klinikave dhe Laboratoreve Dentare (por jo vetem) ( me Kalendar Takimesh te inkorporuar)
  >> lexo me shume...

  LabExpres
  Sistem per menaxhimin e Klinikave dhe Laboratoreve te Analizave) ( me Kalendar Takimesh te inkorporuar)
  >> lexo me shume...

  MobileExpres
  Mobile Expres - Sistemi Distribucionit dhe i Shitjes ne Distance
  (pershtatur me Kompjuter Dore per te bere Shitje dhe Printuar Fatura ne Terren)
  >> lexo me shume...

  TaskExpres
  Task Expres - Sistem per monitorimin e realizimit te detyrave dhe eficences ne pune te punonjesve
  >> lexo me shume...

  CMSExpres
  CMS Expres - Sistem per menaxhimin e Kompanive te Permbarimit
  >> lexo me shume...

  TransExpres
  Trans Expres - Sistem per menaxhimin e Kompanive te Transportit
  >> lexo me shume...

  DomainExpres
  Domain Expres - Sistem dhe nderfaqe online me AKEP per menaxhimin e domaineve .al per registrar dhe reseller
  >> lexo me shume...
  SOFTEXPRES ofron gjithashtu :  Ju mund te Shkarkoni programet SOFTEXPRES (version prove) duke klikuar ketu
  SOFTEXPRES - Zgjidhje te thjeshta per Ceshtje Komplekse
  Adresa: Rr Ali Demi, Pll. 70 Kati III | Tel:+355 68 20 59507 | Email: info@softexpres.com|
  Web: www.softexpres.com | www.softalb.com


  bar, restorant, printim, fatur, pike, kart, klient, kas, fiskale, palmare,mallra, artikuj, xhiro, fitim, kosto, shpenzime, te ardhura, skontrino, kafe, lokal, Program per bar, restorant, kafe, lokal.
  Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: logo.png
S: 421
Madhesia: 19.8 KB  


  Rr. Shqyri Ishmi (ne Ali Dem ), Pll 70/2
  Tel: 068 20 59507
  info@softexpres.com | www.softexpres.com