Key Service kerkon Inxhinier Strukturist.

Kerkohet:

1. Njohja e mire dhe perdorimi I PRO/SAP ose CDS
2. Diplome ne inxhinieri ose urbanistike.
3. Njohje e gjuhes italiane ose ingleze
4. Disponibilitet full time
5. Disponibilitet per te udhetuar per trajnime ne Itali dhe vende te tjera.

Ofrohet:

1. Pune per nje kompani italiane qe zhvillon projekte per Italine dhe Bashkimin Europian.
2. Pagese e standarteve europiane
3. Kontrate e rregullt pune sipas kodit te punes shqipetar.

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne cv e tyre ne gjuhen angleze ne adresen tone te emailit:hrkeygroup17@gmail.com

Personat e perzgjedhur do te kontaktohen per nje interviste prane zyrave tona.