iMedia Group
Filiali Vlore Kerkon recepsioniste dhe operator telefonik

iMedia Group pas nje suksesi disa vjecar ne Tirane vendos te hape zyrat e saj ne Vlore
dhe kerkon per filialin e saj punonjes ne pozicionet si me poshte:

Recepsioniste
Kerkohet
* Te kete njohuri ne gjuhen italiane dhe angleze
* Te kete eksperience pune
*Te jete e komunikueshme dhe serioze
*Te dije te perdore programet baze te kompjuterit
Ofrohet
*Ambjent komod pune
* Kontrate pune sipas legjislacionit shqipetar
*Kushte te standarteve europiane


Operator telefonik te gjuhes italiane
Kerkohet
*Njohja e gjuhes italiane ne nivel mbi mesatar
*Njohuri minimale e konmpjuterit
*Deshire per te punuar dhe fituar sa me shume
*Te kene karakter dinamik, ambicje dhe aftesi ne pune grupi
Ofrohet
*Paga baze 60000 lek neto plus bonuse ne varesi te performances
*Trajnim I vazhdueshem
*Bonus ditor,javor dhe mujor
*Ambjent komod pune
* Kontrate pune sipas legjislacionit shqipetar
*Kushte te standarteve europiane

Te gjithe te interesuarit jane te lutur te dergojne kandidaturen e tyre me cv ne adresen e emailit hr.vlora@i-media.al
ose te kontaktojne ne numrin e telefonit: +355 697820506