Ofrojme vend pune agjent shitjeje per zonen e veriut, te jete me vendbanim ne Shkoder.
Kandidati preferohet te kete te pakten nje eksperience 2 vjecare por pranohen edhe kandidate te rinj pa eksperince te cilet besojne ne aftesite e tyre per kete pozicion.
Preferohet mosha 22- 40 vjec. Duhet te kete patente te klasit B.
Aplikantet mund te jene meshkuj edhe femra.
Duhet qe kandati te kete aftesi te mira komunikimi, te dije te punoje ne grupe pune dhe te kete aftesite ne krijimin e marredhenieve me klientet.
Paga e kenaqshme dhe mundesi e mire per kandidatet qe kerkojne nje pune afatgjate.

Kandidatet te dergojne cv e tyre ju lutem me foto, ne adresen e e mailit: aplikimi22@gmail.com.

Vetem aplikantet qe do perzgjidhen do kontaktohen me e mail.