Ennio Bar Kerkon te punesoje Kamarier/Banakier per turnin e pare.
Kandidatet te jene te komunikueshem dhe korrekte,paga dhe kushtet e punes te kenaqeshme.
Adresa e lokalit Rr.Dibres mbas Rajonit 4.
Te interesuatit te kontaktojne ne nr e tel :0672026635

Cel. : 0672026635